pondělí 10. ledna 2011

Praso Punk Fest


OLD Report
PRASO PUNK FEST 11.4.2010

Jelikož jsem se teď vzbudil a je mi ještě pořadně blivno tak se pokusím vzpomenout na co nejvíc věcí. Akce začala skoro už tradičně den předem. Tentokrát jsme měli domluvený posily z Damníkova - Koppak a jeho veselé autíčko plné solidních punx a posilu v podobě alk čuňat z Brna kapelu Cypress hill nebo pod méně znamím názvem Inseminační stanice.

Jak vono to vlastně bylo. Jo nějak jsme si do 7 připravili naši kalící místnost a pak začla družba...všechno teklo proudem, pivo, víno, rum , moč, zvratky?, zase pivo, zase víno, zase moč..teda doufam a to vše za zvuku nikdy nekončící 45 minutove kazety brněnského hantecu . Kolektivně se popíjel indicky upravený kravský produkt, burnovala se sláma, žral se guláš, žralo se všechno, padaly střepy, zpívalo se a dokonce se na nás zaskočila podívat a zanotovat si i naše zapomenutá kamarádka Miriam a její komando ;) Prorokovalo se kalení až do rána, plány na ovládnutí světa, plány na ovládnuti vlastní prostaty, objímání se, padání....
Kdo je muž či žena se dalo poznat už jen podle počtu útržků z toaleťáku . Hromadný výpadek a kóma se datuje na zhruba 00-02 hodinu . Jo a ještě nás v noci někdo přepadl a každýmu vlezl do spacáku a mučil ho napařovačkou pytlů, takže to ráno v našich slipech/trenkách vypadalo jak v pavilónu opic při každoroční slavnosti hňedého banánu.

Ráno zhruba v 7 hodin nás všechny vzbudil mumlavý hlas jednoho alkoholika, který nutně potřeboval sám se sebou něco probrat. Hlavně hlasitě a v kombinaci s vypouštěním nebezpečných výparů z vrchu,středu a možná i odjinud, kam se bojí podívat i kníže devíti pekel.
Nic, Jiří (majitel hospody vole) nás v 7 ráno vykopl před hospodu s tím, že jsme čuráci a ať jdem vočurákovávat někoho jinýho kdo chce spát.

Nevim jak proběhlo dopoledne, údajně v base piv a hromadě krabicáků. Já utekl dom dopalovat cd a papat salám co mi z večera zbyl .Je to ironie, ňákej dobrák mi sežral 8 rohlíků ,ale nechal mi všechen salám, asi si to chtěl vyřídit s mím žaludkem. Přijel sem v poledne zpátky a našel tu hromadu hovádek válet se vedle hospody spolu s posilou Bacila a lidí co u něj bydlí. Oproti večeru se nic nezměnilo až na hmyzí syndrom kdy se všichni snažili dostat na sluníčko a toho, že se člověk mezi ostatnímy mohl svobodně nadechnout aniž by se mu v nose tvořila síťovina. 

Nic začli jsme připravovat hospodu , chlastárnu a venek na príjezd ostatních. Někdy po oběde dorazili z Litomysle Hlína, Bláža (nečekaně bez penez), Kuželka a Kosťa (nečekaně střízliv..možná). Pokalovalo se venku před hospodou... Pejsek a basak z Inseminacky si očividně podle obsahu v krvi padli do noty a ja s Inseminačkou podle obsahu rozhovoru "...sou to čuraci z chlastu ! " taky.

Zhruba v 5 přijela prvni velká várka lidí vlakem , Hlinečáci Čert, Péťa apod včele s vrchním adeptem na magora festivalu, takovym potetovanym punkacem z Chrudimy, kterej přijel (rozuměj byl od zastavky téměř donesen), zaplatil vstup, byl živ asi 5 minut a následně pár hodin spal před hospodou pod schodama:-D
Připravoval se zvuk, kalilo se, lidi začali přijíždět autama, taxikama,pěšky, no a těsně před 20,00 začla hrát první kapela Inseminační stanice. Ihned se to zvrhlo v pogo v čele s jejich nejviditelnějšií fanynkou (měřeno podle objemu prsou), jejíž kůži zná podle záškubu v žaludu půlka Štatlu. Ještě jsem zapoměl zmínit, že uvnitř hospody byl všude zákaz kouření takže hafec lidí byl jak uvnitř na kapele a chlastu, tak venku na ničem a chlastu.

Stanice dohrála, lidi dokotlili a na řadu přisla kapela Ropucha s charizmatickým alkopunkem basákem Drobkem., ktery byl nucen učinit naprosto zoufalé rozhodnutí když mu praskla struna na base a to půjčit si od Pejska jeho zlámanku (multifukční,naštíplou basu vhodnou na páčení kolejí, saňkování i jako zadní airbag, když padáte z chlastu a ne, to neni vtip ! ). Mezitím co Ropucha hrála začalo přijíždět strašný množství lidi. Namátkou Miloťák a hovada z Vendoli, Michal a punx z LA , spousta lidi z Poličky a hlavně pan Školnik, mistní legenda za, kterou by se nemusel styďet ani Jaroslav Hašek. No a ještě jedna mistní postavička, dáma za, kterou by se nemusel stydet ani zadní bolaček Alfreda Hitchcocka. Dáma kvuli jejímuž chovaní a půvabu stáli punkáči dobrovolnou frontu na oboustranou orchiektomii... 

Po Ropuše jsme přisli na řadu my Mentálně narušená moucha.Měly jsme bohužel dost problémy se zvukem :(( ,ale lidí přišlo kotlit neuvěřitelně moc. Tolik, že by se vzduch dal krájet a stloukat na máslo. Během vystoupení jsme plastovym vínem pokřtily naše demo Den chovou prasat (CD zmizelo nenavratně v davu, nečekaně :D) lidi pařily jako, kdyby to byl poslední den jejich vlastního chovu. Nakonec jsme zahráli podruhé a naposled v životě song Dej chlast a bylo to. Po vystoupení jsem šel s Padym ze Svitav do kanceláře v katakombách hospody na přátelskou debatu na téma -kam s ním - mám rum- už vím- . Asi 3 vteřiny po vypití jsem si vzpomenul na poslední sloku naší písně Dej chlast, padl jsem na zem do polohy tvaroh, prohnul se jak nadržená kočka v útulku impotentních myší a mohutně se vyzpovídal zhruba na 3x do díry v zemi. No nic, aspoč jsem si pokřtil smrkáním guláše nové tričko. 

Po nás začla hrát kapela Zatrest, kterou jsem bohužel neslyšel neboť jsem venku skládal věrnostní přiíahu abstinenci. Problemy se zvukem pobužel ještě trvaly takže cituji zpěváka " tohle je fakt za trest" :)). Jinak lidi co kalili a zpívali před hospodou byly slyšet po vesnici mnohem víc než kapely . 

Po Zatrestech přišli na řadu punkovi mlaďáci Veřejná Bezpečnost,problem se zvukem se už vychytal, lidi kotlili, pařily,pářily se, pogovali, prežírali se gulášem..prostě nářez kapela. Při jejím vystoupení zároveň vedle v chlastárně probíhal koncert Veřejná Bezpečnost revival v čele se zpěvákem skejťákem Kaldou a soutěž pro naší kamarádku z Praglu "vyfoť mojí mindy".

Po VéBéčkách nastoupily hladový, připosraný,masturbující, oipunk Domobrana se silnou plešatou, fanouškovskou posilou. Bylo to nařez vystoupení a supr klasický skinheadsky pogo, pěkně upocený,takže by se za něj nestyděli ani lidi s duhovou vlajkou. 

Po Domobrane se mikrofon předal lidem z kotle ,takže v kombinaci skini/punkáči/dredatý se zpívaly hity typu "Co na hlavě to v hlavě" a "OI =TOY".
No co dal, dokalovalo se do rána, dožíral se guláš, Bacil předváděl Samaru ( Valburgu ) z kruhu a tancovaní na Pomádu...Všem začalo pěkně rupat v kouli...V 5 jsme začali uklízet a v 6 asi jsme zbytky vyhnali ven, vytřeli podlahu a jeli konečne domu se vyspat.

Celkově hodnotím akci na 99% naprosto supr, je to pořád lepší a lepší, lidi jezdí víc a víc, kalí se mnohem víc, zveří se naprosto supr a HLAVNĚ TO VŠE NAPROSTO BEZ problémů, komplikací, zničenejch věcí, ztracenejch věcí, potyček a nudy.
Je vidět, že když se lidi snažej a držej spolu tak je pohoda jako PRASE !

Žádné komentáře:

Okomentovat